Jsbaan Twente
Colosseum 90
7521 PT Enschede Postadres:
Postbus 800
7500 AV Enschede
Telefoon : 053 - 460 19 70
info@ijsbaan-twente.nl
http://www.ijsbaan-twente.nl/

Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan in Enschede. Wij zijn geopend van oktober t/m maart.Op het snelle ijs van de 400 meterbaan kan iedereen heerlijk zijn ronden schaatsen. Op de 30 x 60 meterbaan maken kinderen, kunstschaatsers en ijshockeyers veel plezier.

“Oald wörden is de enige maneer um laank te leaven!”In ons restaurant en op het terras kun je even rustig bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. IJsbaan Twente bied diverse arrangementen aan met verschillende clinics zoals een ijshockey clinic en een schaatsclinic. Ook kan je een curling clinic volgen bij IJsbaan Twente waarbij je uitleg krijgt over de sport en ook zelf gaat curlen.


Ook is het mogelijk om schaatsles te volgen bij de schaatsschool van IJsbaan Twente. Voor kinderen zijn er ook leuke activiteiten op de IJsbaan. Je kunt met al je vriendjes je kinderfeestje vieren bij de IJsbaan en wekelijks is er een Kidsmiddag op we woensdagmiddag waarbij je allerlei activiteiten op en naast het ijs kan doen.